Fotografii copii

Stefan
Daca abia ati devenit parinte, una dintre preocuparile Dvs. importante este sa va fotografiati bebelusul din toate pozitiile, dimineata, la pranz si seara. In patut, pe masa de infasat, cu mamica, cu bunica, cu biberonul, la baita etc. Normal, timpul zboara si parca nu ati vrea sa se piarda astfel de momente. Veti repeta sedintele foto ori de cate ori aveti ocazia.

Din pacate, insa, fotografiile sunt facute de… Dvs. (un amator total), iar aparatul pe care il folositi, chiar daca e digital si a costat mult, tot mai scoate imagini miscate. De aceea cand priviti sumedenia de fotografii realizate, nu gasiti prea multe care sa aiba valoare artistica si parca nu exprima mai deloc candoarea, seninatatea si bucuria copilului dvs, deci nu emotioneaza.
 
Razvan
Solutia ar fi sa apelati la noi, o echipa de fotografi profesionisti: fotografi care sa imortalizeze ca la carte momente obisnuite sau mai speciale din viata copilului (familiei) dvs. Am veni si acasa, am veni si in parc am veni si la petrecerea pe care o dati de ziua micutului, am veni oriunde si oricand ne chemati. Rezultatul este o serie de fotografii, dar nu orice fel de poze ci unele pe care le-ati privi minute in sir, fara sa va saturati. Si asta din cauza ca noi reusim sa surprindem copilul in ipostaze magnifice si de o naturalete absoluta.

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu